Nieuws

10 maa 17

Extra producten Owl family

Vanaf maart 2017 zijn er twee extra producten aan de Owl family collectie toegevoegd. Allereerst een gezellig en vrolijk waskussenovertrek, deze past goed om de waskussen van bébé-jou. Ten tweede is er een mooie multidoek toegevoegd. De multidoek heeft aan 2 kanten verschillende dessins en er is een uil op geborduurd. De afmeting van de multidoek is 75 x 100 cm. Zowel het waskussenovertrek als de multidoek passen uitstekend bij de rest van de Owl family collectie. Kijk snel op onze site voor de overige producten van Owl family!

Lees verder »
07 maa 17

Nieuw dessin Cactus maart 2017

Vanaf nu is het nieuwe dessin Cactus beschikbaar. De kleuren van het dessin zijn donkergrijs - wit - en grijs melange. Het dessin is verkrijgbaar in een waskussenovertrek, slabbers (2 stuks), een handige multidoek en een praktische badcape. 

Lees verder »
02 feb 17

Nieuw bad systeem CLICK

Wat houdt dit nieuwe badsysteem in? Wij hebben in de afgelopen periode een nieuwe badstandaard ontwikkeld die is uitgerust met een speciaal “CLICK systeem”.  Met behulp van dit innovatieve systeem plaats je het bébé-jou babybad en thermobad "met 2 clicks" vast op de standaard. Net zo gemakkelijk “click” je de badjes weer los, door aan de onderzijde van de badstandaard het systeem in te knijpen. 

Lees verder »
1 | 2 | Volgende >