Baden

Ontdek het nieuwste bad: Sense & Sense Edition

Klik op de video's om de Sense en Sense Edition te bekijken.

 

       

SENSE - Het absolute must-have babybad!

Design, gebruiksgemak en veiligheid. Zo is het nieuwste bébé-jou babybad Sense voor jou en je kleintje ontwikkeld om samen een heerlijk ontspannen baddermoment te beleven.

Sense Edition

De Sense Edition bevat een innovatieve digitale thermometer. In het badstopje zit een geïntegreerd systeem waarmee zowel de watertemperatuur als de kamertemperatuur wordt gemeten. Zo kun je je kleintje altijd veilig en op de juiste temperatuur laten genieten, waar het badje ook staat. Via een draadloze verbinding wordt de informatie weergegeven op de digitale module. De mooi uitgevoerde en handige led-module met touch-oppervlak is voorzien van een timer die je op 10 minuten kunt instellen. Zo kun je lekker badderen, zonder dat je baby te lang in het water ligt en de huid niet uitdroogt.

De nieuwe Sense badstandaard

De zeer stabiele badstandaard Sense heeft poten van gelakt FSC-gecertificeerd beukenhout. Dit geeft de badstandaard een warme, moderne uitstraling. De standaard is voorzien van handige snufjes; aan de voorkant is een handdoekrek bevestigd. Het ruime kunststof plateau geeft plaats aan bijvoorbeeld een shampooflesje, washandje(s) of wasgel. Daarmee heb je alle noodzakelijke spulletjes bij de hand om samen met je kleintje in alle rust te kunnen genieten.

Een innovatief kliksysteem zorgt ervoor dat het badje eenvoudig op de standaard kan worden geplaatst en verwijderd. Na het vastklikken kun je ongestoord en veilig je kleintje in bad doen. Naast wit is deze badstandaard ook in de vier Fabulous kleuren leverbaar (Sky Green, Mellow Rose, Celestial Blue en Griffin Grey).

Beschikbaar in veel kleuren!

Het bad is comfortabel, ergonomisch en heeft een geïntegreerd zitvlak voor als je kleintje wat groter is. Het babybad Sense Edition is in een breed kleurenscala beschikbaar; Wit, Ocean Green, Light Grey, Sky Green, Mellow Rose, Celestial Blue en Griffin Grey. Wil je dit mooie design babybad zonder de thermometer module, kies dan voor de standaard Sense uitvoering. Deze uitvoering is naast de uni kleuren ook beschikbaar in de designs Rainbow Sky, Jungle Friends, Ollie, Leopard Blue en Leopard Pink.


1 maart 2021