Potty Training
Toilet training

Grow toiletserie

Is jullie kleine spruit klaar voor de volgende grote stap? Het zindelijk worden is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van je kind. Met de bebe-jou GROW serie maken we dit proces een stuk makkelijker en leuker voor zowel jou als je kleine held!

De bebe-jou GROW serie is met zorg samengesteld om kinderen op een speelse manier te ondersteunen bij het zindelijk worden. De serie bestaat uit drie essentiële onderdelen:

 

  1. Een potje

  2. Een toiletverkleiner

  3. Een opstapje

Deze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook vrolijk en aantrekkelijk voor kinderen. Zo maken we van het zindelijk worden een positieve ervaring!

 

Het potje: de eerste stap

Het potje uit de bebe-jou GROW serie is het perfecte beginpunt voor de zindelijkheidstraining. Het potje heeft een comfortabel ontwerp en is eenvoudig schoon te maken, doordat er een uitneembaar deel is. Daarnaast zit er een anti-slip rand aan de onderkant, waardoor jouw kindje veilig kan blijven zitten. Laat je kind wennen aan het idee van het potje door het in de buurt te zetten tijdens het spelen of voorlezen.

 

De toiletverkleiner: de overgang naar het grote toilet

Als je kind klaar is voor de volgende stap, komt de toiletverkleiner goed van pas. Deze verkleiner past op de meeste toiletten en biedt je kind een veilig en vertrouwd gevoel. Met de verkleiner voelt het grote toilet minder eng en is je kind sneller geneigd om de overstap te maken. Ook aan de toiletverkleiner zit een anti-slip rand, waardoor hij niet zomaar van de toiletbril kan schuiven.

 

Het opstapje: zelfstandigheid bevorderen

Met het opstapje uit de bebe-jou GROW serie kan je kind zelfstandig op het toilet klimmen. Dit bevordert het zelfvertrouwen en de onafhankelijkheid van je kleine. Het opstapje is stevig en voorkomt uitglijden, zodat je kind veilig op het toilet kan stappen.

 

Met de bebe-jou GROW serie en jouw liefdevolle begeleiding wordt zindelijk worden een haalbare en leuke uitdaging voor je kind. Vergeet niet dat ieder kind op zijn eigen tempo leert en dat het belangrijk is om geduldig en positief te blijven. Vier de kleine overwinningen en moedig je kind aan tijdens dit bijzondere proces.


31 oktober 2018